top of page

BORGERLIG OFFICIANT & SOLIST

grandmother-and-her-granddaughter-holding-hands-SBI-305133864.jpg

Som borgerlig officiant och solist i begravningsbranschen så är konkurrensen hård, då de flesta begravningsbyråer själva är utbildade officianter och många är också duktiga solister. Därför krävs det att man sticker ut och kan erbjuda kunden det där lilla extra, vilket jag gör.
 

Jag har jobbat som borgerlig officiant och som solist i många år och min styrka är att kunna fånga upp lyssnaren på ett mycket personligt och närvarande sätt. Därför har jag varit uppskattad både bland anhöriga men också av begravningsbyråer som har velat anlita mig för just det ändamålet. 

Här ett litet sångsmakprov, mer finns på min YouTube-sida.

Hanna Natanaelson och jag har arbetat tillsammans under några år på det Småländska Höglandet.

Vid flera tillfällen har jag varit byråns representant då hon haft rollen som officiant. Hanna har en sällsynt fallenhet för och förmåga att möta den sörjande mäniskan. Hennes insatser i dessa sammanhang är i det närmaste exempellöst. Med inlevelse och mjukhet leder hon begravningen. Till detta måste läggas hennes musikalitet. Hennes solosång till eget ackompanjemang, lämnar ingen oberörd.

 

Hanna Natanaelson är på rätt plats i tillvaron. Arbetet med människor i sorg, arbetet med den förklarande trösten är hennes rätta element. Hon anbefalles till varjehanda arbetsuppgift i dessa sammanhang och kan därför rekommenderas å det varmaste.”

Thomas Lindström, fd kollega

citatteckan.png

Hanna Natanaelson höll i min mammas begravning. Det var en fantastisk, borgerlig begravning.

Hennes bemötande bestod genomgående av omtanke och respekt för en människa hon inte kände. Hon ställde de rätta frågorna för att kunna ge en kärleksfull beskrivning av min mammas liv och person.

 

När det gällde musikvalet gjorde hon sina tolkningar utifrån det hon uppfattat om min relation till min mamma. Hon är en underbar sångerska som fick musiken att gå rakt in i hjärtat på alla oss som var där.Vi var alla överens efteråt att Hanna gärna skulle få vara officiant på våra egna begravningar. Hon gjorde min mammas begravning till ett av de vackraste minnena i mitt liv.”

Nell Nordström, fd kund

citatteckan.png
bottom of page